Je smartphone kan best nog even mee!

Een mobiele telefoon is natuurlijk voor veel mensen een belangrijk onderdeel van het leven geworden. Als je het huis uitgaat en je bent je telefoon vergeten, ga je er waarschijnlijk voor terug.

Zo vreemd is dat ook niet, want je hele leven zit in die telefoon. Van e-mail (zakelijk of privé) tot het contact met vrienden, collega’s en familie via chat apps. Ook social media en je entertainment is natuurlijk verbonden aan je telefoon. Je kunt youfone dataplafond instellen om data te besparen.

We denken dat het helemaal niet zo’n gek idee is om eens wat minder met je telefoon bezig te zijn, maar dat is een onderwerp voor een ander artikel. Vandaag willen we het eens hebben over je smartphone en betogen dat je huidige telefoon waarschijnlijk nog wel even mee kan. Dit kan je flink wat geld opleveren of besparen.

Nieuwste iPhone? Leuk maar zeker geen noodzaak

Ieder jaar komt er wel weer een nieuwe iPhone uit de fabrieken bij Apple rollen. Een goede strategie van het technologie bedrijf, want de echte fans willen dan natuurlijk weer het laatste nieuwe model in hun bezit krijgen. De nieuwe telefoons zijn natuurlijk weer sneller, beter en vaak ook groter. Natuurlijk is dat leuk, maar als je jouw huidige telefoon gewoon nog een tijdje blijft gebruiken kan je dat flink wat geld opleveren.

Vaak hebben mensen namelijk een abonnement bij de provider en daar nemen ze dan direct een telefoon bij, bijvoorbeeld youfone buiten bundel. Deze telefoon betalen ze dan middels een maandelijkse betaling af. Als je jouw huidige telefoon gewoon nog een tijdje blijft gebruiken, dan kun je flink besparen door over te stappen op een sim only abonnement. Dat kan je wel honderden euro’s per jaar opleveren! En zeg nu zelf, die iPhone van 1 of 2 jaar geleden is toch nog prima in orde? Misschien is de batterij in de loop van de tijd iets minder goed geworden, maar voor een paar tientjes kun je die (vaak bij je lokale telefoonverkoper) laten vervangen.

 

Written By maantje